Pembangun laman web di iOS

Pembangun laman web di iOS

Menu

Beberapa alat dan panduan untuk membantu anda dalam membuat laman web anda dengan peranti mudah alih.

Adakah terdapat Ulasan semua Aplikasi Pembangun Laman Web?

Menjumpai tinjauan jujur pembina laman web adalah sangat sukar. Kenapa?

90% laman tinjauan mengenai pembangun laman web sebenarnya berat sebelah, kerana dibiayai oleh gabungan.

Kepentingan utama penulis adalah untuk tidak memberitahu anda, anda dapat menjumpai blog mereka di halaman pertama carian Google dan anda membuka laman web dengan pautan yang mereka berikan. Wix misalnya membina sebahagian besar strateginya: mengapa ia keluar pertama kali, walaupun ia jauh dari relevan.

Bukan sahaja laman web tinjauan ini seringkali tidak boleh dipercayai, malah lebih buruk lagi, mereka cenderung memberi idea yang salah mengenai cara memilih pembangun laman web.

2 percubaan untuk membuat tinjauan berguna untuk aplikasi pembangun laman web

Ulasan Asli Pembangun Laman Web iOS dan web-builder-app.com . Pengarang blog ini telah membina metodologi yang dirancang untuk membantu pengguna memahami beberapa perkara penting:

Ini adalah soalan yang harus anda tanyakan pada diri sendiri ketika anda memilih perkhidmatan untuk membuat laman web.

• Bolehkah seseorang yang membuat laman web untuk pertama kalinya, hanya dengan menggunakan aplikasi ini, akan memahami apa yang menjadikan laman web yang baik?

• Adakah aplikasi ini pertama kali dirancang untuk membantu pemula membuat laman web atau adakah ia dirancang untuk menjual ciri tambahan?

• Jenis laman web apa yang sesuai dengan keperluan anda:
  - Kehadiran sederhana di web, kad perniagaan dalam talian?
  - Laman web yang lebih kaya, terdiri daripada banyak halaman yang disusun dengan baik untuk memaparkan perniagaan anda?
  - Kedai dalam talian? Untuk berapa jenis barang?

• Adakah kamu tahu? Lebih daripada 80% orang yang mula membina laman web biasanya menyerah sebelum menerbitkannya. Walaupun mereka telah membayarnya. Oleh itu, cara yang relevan untuk menilai pembangun laman web adalah dengan mencuba untuk menganggarkan kemungkinan pengguna baru akan mempunyai laman web yang sebenar suatu hari nanti.

Panduan & Tutorial mengenai membina laman web yang baik

Pilihan 3 panduan Simple Different:


=> Apa yang menjadikan laman web dapat disambungkan ke Google? Versi ringkas kaedah SimDif mesra pemula & profesional. Pengoptimuman langkah demi langkah anda pasti akan senang mengikuti. Googlable.com


=> Bina laman web yang disukai pelawat anda dan Google akan membantu anda mempromosikannya. Metodologi SimDif dalam 15 halaman, masing-masing dikhaskan untuk topik penting, menjawab soalan utama yang perlu dijawab oleh juru web yang berjaya. Sekiranya anda baru membuat laman web, panduan ini akan membantu anda memulakan dengan cara yang betul. Write-for-the-web.simdif.com


=> Promosikan laman web anda Panduan yang merangkumi konsep penting untuk membantu laman web anda bermula. Ini menerangkan proses klasik dalam promosi laman web dan menawarkan beberapa petua untuk berjaya. Promote.simdif.com

Alat penting Google semasa anda membuat laman web

Terdapat banyak aplikasi SEO profesional di luar sana, tetapi mungkin relevan untuk memulakan dengan asas sebenar, apa yang dicadangkan oleh Google sendiri.

Analitis Google - Kuncinya: Memahami bahawa 10 pengguna sebenar yang melayari lebih dari 4 halaman jauh lebih baik daripada 1000 pelawat yang mendarat di laman utama anda dan tidak mengklik mana-mana pautan.

• Trend - Kuncinya: Apabila anda mengetahui ungkapan apa yang paling banyak dicari di Google, cuba cari niche anda sendiri: Kenal pasti apa yang khusus untuk apa yang anda lakukan dan yang mungkin tidak banyak jawapannya.

Adwords - Kuncinya: Eksperimen, mencuba perkara baru setiap minggu, membaca blog mengenai AdWords, mengawasi kempen iklan anda, ... atau anda akan lebih baik membuang wang melalui jendela, ada kemungkinan lebih besar seseorang mengucapkan terima kasih :-).

Bagaimana laman SimDif dapat dilihat di Google?

Unik bagi SimDif, anda boleh mengaktifkan pembantu pengoptimuman.
Unik bagi SimDif, anda boleh mengaktifkan pembantu pengoptimuman.

Bagaimana kelihatan di enjin carian dengan laman web SimDif?

Adakah anda tahu apakah salah satu perkara terpenting yang cuba dinilai oleh Google dalam laman web? Kegunaannya.

Untuk menjadi hasil carian yang relevan, laman web harus jelas berguna bagi penggunanya. Sebaliknya, Google tidak betul-betul menggunakan bahasa manusia, jadi, bagaimana ia mengukur kegunaan laman web?

Organisasi kandungan adalah sebahagian besar jawapannya:

Sekiranya anda ingin membantu Google memahami seberapa baik anda menjawab keperluan pembaca anda, anda ingin mengatur laman web anda dengan sewajarnya. Matlamat aplikasi ini adalah untuk membantu anda membuat laman web yang tersusun dengan jelas mengenai pertanyaan pelanggan anda. Laman web yang dibuat dengan SimDif memudahkan bahawa Google menghafal gambaran jelas mengenai perniagaan anda.

Semasa anda menerbitkan laman web anda, Pembantu Pengoptimuman membimbing anda untuk menyelesaikan butiran yang tidak kelihatan tetapi penting.

Ia memerlukan sedikit masa, dan kualiti tertentu, agar laman web dapat dilihat di Google dengan cara yang berguna. Untuk membantu anda lebih jauh, anda boleh menjalankan ujian untuk memeriksa sama ada anda tidak lupa untuk menangani beberapa aspek penting dalam membuat laman web. Lebih baik mengisi metadata di setiap halaman, mempunyai judul di setiap blok, ... Klik terbitkan, periksa senarai, dan ketik anak panah oren: ia akan membawa anda secara langsung ke mana bahagian yang hilang.

Maklum Balas Anda

Mencari sokongan?

Sebagai pengguna SimDif, kaedah terpantas untuk mendapatkan jawapan kepada masalah teknikal atau untuk mendapatkan bantuan adalah dengan menekan butang bantuan merah.

Ajukan soalan anda kepada robot kecil di tab pertama atau lihat panduan mini, anda akan mendapat khazanah nasihat yang baik.