Pembangun laman web di iOS

Pembangun laman web di iOS

Menu

Buat laman web Smart di iPhone

Versi Pintar memberi anda sehingga 12 halaman, lebih banyak pratetap grafik, dan lebih banyak pilihan, dengan harga yang sangat lembut.

Anda mesti mencubanya, percuma.

Laman web Smart oleh SimDif direka untuk menjadi pusat dunia digital anda.

• Buat butang khas untuk mengajak pembaca anda membaca salah satu halaman di laman web anda, atau pergi ke halaman Facebook anda.

• Anda juga dapat membuat butang untuk mengundang mereka menggunakan Skype, Messenger atau WhatsApp ... untuk menghubungi anda secara langsung.

• Dalam versi Smart anda boleh menambahkan komen ke entri blog anda dan menguruskannya dari Aplikasi SimDif anda.

Laman web SimDif, dalam versi Smart adalah pelaburan yang cukup baik.

Dengan harga yang sangat murah anda boleh membuat laman web persembahan yang kukuh. Laman SMART adalah kaedah yang baik untuk membina kehadiran dalam talian yang serius untuk aktiviti anda.

Laman SimDif SMART mempunyai semua yang anda dapati dalam STARTER dengan beberapa ciri yang lebih relevan:

• Gunakan hingga 12 halaman untuk membina laman web anda, dan nikmati banyak fitur tambahan. Laman web yang lebih kaya dan berguna akan dihargai oleh pembaca dan Google anda!

• Kumpulkan statistik profesional mengenai pengunjung anda untuk lebih memahami tingkah laku mereka di laman web anda dengan memasang Google Analytics.

••• 

Buat laman Pro anda dengan iPhone

SimDif mencipta harga yang berpatutan untuk setiap negara

SimDif mempunyai kaedah unik untuk mengira harganya.

Dengan pembina laman web pendidikan ini, sesiapa sahaja boleh menggunakan telefon, kami percaya bahawa kami telah mencipta sesuatu yang sangat berguna. Untuk menjadikannya tersedia untuk sebanyak mungkin orang, kami membuat SimDif, harga yang berpatutan untuk setiap negara di seluruh dunia.

Setiap negara mempunyai kos sara hidup yang berbeza. Dalam usaha mengimbangi peluang semua orang, kami berpendapat penting untuk membuat harga yang berbeza untuk setiap negara.


Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenainya, anda boleh melayari halaman kami menerangkan Indeks Kuasa Pembelian kami di sini . Dan pautan berikut adalah untuk menunjukkan kepada anda berapa harga SimDif di mana anda berada di dunia.

Menciptakan harga yang berpatutan dan berbeza untuk setiap negara ...
Menciptakan harga yang berpatutan dan berbeza untuk setiap negara ...

Bagaimana laman SimDif dapat dilihat di Google?

Unik bagi SimDif, anda boleh mengaktifkan pembantu pengoptimuman.
Unik bagi SimDif, anda boleh mengaktifkan pembantu pengoptimuman.

Bagaimana kelihatan di enjin carian dengan laman web SimDif?

Adakah anda tahu apakah salah satu perkara terpenting yang cuba dinilai oleh Google dalam laman web? Kegunaannya.

Untuk menjadi hasil carian yang relevan, laman web harus jelas berguna bagi penggunanya. Sebaliknya, Google tidak betul-betul menggunakan bahasa manusia, jadi, bagaimana ia mengukur kegunaan laman web?

Organisasi kandungan adalah sebahagian besar jawapannya:

Sekiranya anda ingin membantu Google memahami seberapa baik anda menjawab keperluan pembaca anda, anda ingin mengatur laman web anda dengan sewajarnya. Matlamat aplikasi ini adalah untuk membantu anda membuat laman web yang tersusun dengan jelas mengenai pertanyaan pelanggan anda. Laman web yang dibuat dengan SimDif memudahkan bahawa Google menghafal gambaran jelas mengenai perniagaan anda.

Semasa anda menerbitkan laman web anda, Pembantu Pengoptimuman membimbing anda untuk menyelesaikan butiran yang tidak kelihatan tetapi penting.

Ia memerlukan sedikit masa, dan kualiti tertentu, agar laman web dapat dilihat di Google dengan cara yang berguna. Untuk membantu anda lebih jauh, anda boleh menjalankan ujian untuk memeriksa sama ada anda tidak lupa untuk menangani beberapa aspek penting dalam membuat laman web. Lebih baik mengisi metadata di setiap halaman, mempunyai judul di setiap blok, ... Klik terbitkan, periksa senarai, dan ketik anak panah oren: ia akan membawa anda secara langsung ke mana bahagian yang hilang.