Pembangun laman web di iOS

Pembangun laman web di iOS

Menu

Bagaimana laman SimDif dapat dilihat di Google?

Unik bagi SimDif, anda boleh mengaktifkan pembantu pengoptimuman.
Unik bagi SimDif, anda boleh mengaktifkan pembantu pengoptimuman.

Bagaimana kelihatan di enjin carian dengan laman web SimDif?

Adakah anda tahu apakah salah satu perkara terpenting yang cuba dinilai oleh Google dalam laman web? Kegunaannya.

Untuk menjadi hasil carian yang relevan, laman web harus jelas berguna bagi penggunanya. Sebaliknya, Google tidak betul-betul menggunakan bahasa manusia, jadi, bagaimana ia mengukur kegunaan laman web?

Organisasi kandungan adalah sebahagian besar jawapannya:

Sekiranya anda ingin membantu Google memahami seberapa baik anda menjawab keperluan pembaca anda, anda ingin mengatur laman web anda dengan sewajarnya. Matlamat aplikasi ini adalah untuk membantu anda membuat laman web yang tersusun dengan jelas mengenai pertanyaan pelanggan anda. Laman web yang dibuat dengan SimDif memudahkan bahawa Google menghafal gambaran jelas mengenai perniagaan anda.

Semasa anda menerbitkan laman web anda, Pembantu Pengoptimuman membimbing anda untuk menyelesaikan butiran yang tidak kelihatan tetapi penting.

Ia memerlukan sedikit masa, dan kualiti tertentu, agar laman web dapat dilihat di Google dengan cara yang berguna. Untuk membantu anda lebih jauh, anda boleh menjalankan ujian untuk memeriksa sama ada anda tidak lupa untuk menangani beberapa aspek penting dalam membuat laman web. Lebih baik mengisi metadata di setiap halaman, mempunyai judul di setiap blok, ... Klik terbitkan, periksa senarai, dan ketik anak panah oren: ia akan membawa anda secara langsung ke mana bahagian yang hilang.
Tiada omong kosong. Agar laman web dapat Googlable, ia memerlukan sedikit usaha.
Tiada omong kosong. Agar laman web dapat Googlable, ia memerlukan sedikit usaha.

SimDif menawarkan kaedah untuk mengoptimumkan laman web anda untuk Google dan mesin carian lain.

Mulakan dengan menghabiskan beberapa minit dengan halaman kertas dan pensil! :-)

1 • Tuliskan 5 soalan teratas yang akan diketik oleh pelanggan & pelawat anda semasa bertanya kepada Google mengenai perniagaan anda.
Anggaplah mereka tidak tahu nama anda, itu terlalu mudah. Sebaliknya, cuba kenal pasti apa yang akan mereka minta kepada Google untuk mencari apa yang anda cadangkan. Adakah anda menawarkan sesuatu yang spesifik daripada persaingan anda? Adakah lokasi atau tempat anda beroperasi penting?

2 • Tuliskan 5 soalan teratas yang pembaca mahukan jawapannya apabila mereka tiba di laman web yang anda bina.
Seperti biasa, sangat penting untuk mengenal pasti bahasa mereka, ungkapan-ungkapan yang sangat mereka harapkan dan kenali semasa melayari laman web anda. Sekiranya laman web anda, adakah pembaca anda menggunakan jargon teknikal, atau adakah mereka lebih suka cara yang lebih mudah untuk menggambarkan apa yang anda lakukan?

3 • Sememangnya beberapa subjek akan muncul. Bina halaman untuk mengartikulasikan maklumat anda mengenai masing-masing.
Petua hebat untuk membahagiakan pembaca dan Google: Untuk setiap subjek, buat halaman khusus. "Di mana anda dapat dijumpai?", Satu halaman khusus dengan alamat dan peta. Bagaimana dengan aspek perkhidmatan ini? Satu halaman khusus lain: Cara anda mengatur laman web anda adalah salah satu kunci utama untuk berjaya.

Jadi, apa yang perlu dilakukan seterusnya dengan senarai soalan ini?

Ini adalah langkah yang paling penting, maka sudah tentu ada beberapa lagi untuk membina laman web yang berkesan. Ini adalah permulaan metodologi ringkas yang tersedia secara percuma di googlable.com . Ini adalah tutorial yang digabungkan oleh SimDif untuk membolehkan teknofobia yang paling banyak dari kita mengambil idea penting di sebalik SEO yang baik, Search Engine Optimization.

SimDif mencipta harga yang berpatutan untuk setiap negara

SimDif mempunyai kaedah unik untuk mengira harganya.

Dengan pembina laman web pendidikan ini, sesiapa sahaja boleh menggunakan telefon, kami percaya bahawa kami telah mencipta sesuatu yang sangat berguna. Untuk menjadikannya tersedia untuk sebanyak mungkin orang, kami membuat SimDif, harga yang berpatutan untuk setiap negara di seluruh dunia.

Setiap negara mempunyai kos sara hidup yang berbeza. Dalam usaha mengimbangi peluang semua orang, kami berpendapat penting untuk membuat harga yang berbeza untuk setiap negara.


Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenainya, anda boleh melayari halaman kami menerangkan Indeks Kuasa Pembelian kami di sini . Dan pautan berikut adalah untuk menunjukkan kepada anda berapa harga SimDif di mana anda berada di dunia.

Menciptakan harga yang berpatutan dan berbeza untuk setiap negara ...
Menciptakan harga yang berpatutan dan berbeza untuk setiap negara ...

Beberapa alat dan panduan untuk membantu anda dalam membuat laman web anda dengan peranti mudah alih.

Adakah terdapat Ulasan semua Aplikasi Pembangun Laman Web?

Menjumpai tinjauan jujur pembina laman web adalah sangat sukar. Kenapa?

90% laman tinjauan mengenai pembangun laman web sebenarnya berat sebelah, kerana dibiayai oleh gabungan.

Kepentingan utama penulis adalah untuk tidak memberitahu anda, anda dapat menjumpai blog mereka di halaman pertama carian Google dan anda membuka laman web dengan pautan yang mereka berikan. Wix misalnya membina sebahagian besar strateginya: mengapa ia keluar pertama kali, walaupun ia jauh dari relevan.

Bukan sahaja laman web tinjauan ini seringkali tidak boleh dipercayai, malah lebih buruk lagi, mereka cenderung memberi idea yang salah mengenai cara memilih pembangun laman web.

2 percubaan untuk membuat tinjauan berguna untuk aplikasi pembangun laman web

Ulasan Asli Pembangun Laman Web iOS dan web-builder-app.com . Pengarang blog ini telah membina metodologi yang dirancang untuk membantu pengguna memahami beberapa perkara penting:

Ini adalah soalan yang harus anda tanyakan pada diri sendiri ketika anda memilih perkhidmatan untuk membuat laman web.

• Bolehkah seseorang yang membuat laman web untuk pertama kalinya, hanya dengan menggunakan aplikasi ini, akan memahami apa yang menjadikan laman web yang baik?

• Adakah aplikasi ini pertama kali dirancang untuk membantu pemula membuat laman web atau adakah ia dirancang untuk menjual ciri tambahan?

• Jenis laman web apa yang sesuai dengan keperluan anda:
  - Kehadiran sederhana di web, kad perniagaan dalam talian?
  - Laman web yang lebih kaya, terdiri daripada banyak halaman yang disusun dengan baik untuk memaparkan perniagaan anda?
  - Kedai dalam talian? Untuk berapa jenis barang?

• Adakah kamu tahu? Lebih daripada 80% orang yang mula membina laman web biasanya menyerah sebelum menerbitkannya. Walaupun mereka telah membayarnya. Oleh itu, cara yang relevan untuk menilai pembangun laman web adalah dengan mencuba untuk menganggarkan kemungkinan pengguna baru akan mempunyai laman web yang sebenar suatu hari nanti.