Pembangun laman web di iOS

Pembangun laman web di iOS

Menu

Beli dan gunakan nama domain anda sendiri dengan laman web percuma.

Simple Different mencipta penyedia nama domain yang beretika dan bebas
Simple Different mencipta penyedia nama domain yang beretika dan bebas

Berikut adalah penyedia nama domain yang lebih ringkas dan beretika.

SimDif, seperti kebanyakan pembangun laman web, menawarkan laman web anda sebagai sub-domain percuma misalnya dengan ".simdif.com" pada akhir.

Seperti banyak orang, anda mungkin juga ingin mendapatkan nama domain peribadi untuk laman web anda. SimDif menawarkan penyelesaian mudah kepada anda, tepat di dalam penyunting laman web.

Selalunya, "Nama domain percuma termasuk" hanyalah penipuan.

Anda telah melihatnya hampir di mana-mana sahaja dengan pembangun laman web utama. "Nama domain percuma termasuk" adalah strategi pemasaran untuk mendorong Anda mendapatkan versi berbayar. Seringkali terdapat sisi gelap untuk "kesepakatan" palsu ini: Anda tidak tahu harga sebenar nama domain tersebut, dan berapa banyak yang akan mereka berikan untuk kemurahan hati, tahun depan. Anda mungkin mendapati diri anda dihubungkan dengan kontrak selama beberapa tahun dengan penyedia ini, membeli nama anda sendiri, dengan harga mereka.
Hari ini terdapat terlalu banyak contoh syarikat yang menjalankan perniagaan dengan cara ini.

Sebaliknya, daftarkan nama anda sendiri dengan harga yang tepat, dan gunakan dengan laman web percuma jika anda mahu.

Cara ini untuk membela pengguna daripada kaedah pemasaran beracun adalah gambaran yang baik mengenai cara etika SimDif untuk berniaga .

Kawal kehadiran web anda dengan SimDif

15 $ / tahun, untuk ".com" biasa:
 • Rebut nama anda sendiri dan gunakan mengikut kesesuaian anda.
 • Gunakan nama ini dengan laman web Starter percuma SimDif , tidak perlu menaik taraf ke Pro untuk itu.
 • Nikmati https percuma (sijil SSL). Seperti yang anda ketahui, sekarang diperlukan oleh Google, dan ada yang masih mengenakan bayaran tambahan untuk ini.

SimDif mencipta harga yang berpatutan untuk setiap negara

SimDif mempunyai kaedah unik untuk mengira harganya.

Dengan pembina laman web pendidikan ini, sesiapa sahaja boleh menggunakan telefon, kami percaya bahawa kami telah mencipta sesuatu yang sangat berguna. Untuk menjadikannya tersedia untuk sebanyak mungkin orang, kami membuat SimDif, harga yang berpatutan untuk setiap negara di seluruh dunia.

Setiap negara mempunyai kos sara hidup yang berbeza. Dalam usaha mengimbangi peluang semua orang, kami berpendapat penting untuk membuat harga yang berbeza untuk setiap negara.


Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenainya, anda boleh melayari halaman kami menerangkan Indeks Kuasa Pembelian kami di sini . Dan pautan berikut adalah untuk menunjukkan kepada anda berapa harga SimDif di mana anda berada di dunia.

Menciptakan harga yang berpatutan dan berbeza untuk setiap negara ...
Menciptakan harga yang berpatutan dan berbeza untuk setiap negara ...

Bagaimana laman SimDif dapat dilihat di Google?

Unik bagi SimDif, anda boleh mengaktifkan pembantu pengoptimuman.
Unik bagi SimDif, anda boleh mengaktifkan pembantu pengoptimuman.

Bagaimana kelihatan di enjin carian dengan laman web SimDif?

Adakah anda tahu apakah salah satu perkara terpenting yang cuba dinilai oleh Google dalam laman web? Kegunaannya.

Untuk menjadi hasil carian yang relevan, laman web harus jelas berguna bagi penggunanya. Sebaliknya, Google tidak betul-betul menggunakan bahasa manusia, jadi, bagaimana ia mengukur kegunaan laman web?

Organisasi kandungan adalah sebahagian besar jawapannya:

Sekiranya anda ingin membantu Google memahami seberapa baik anda menjawab keperluan pembaca anda, anda ingin mengatur laman web anda dengan sewajarnya. Matlamat aplikasi ini adalah untuk membantu anda membuat laman web yang tersusun dengan jelas mengenai pertanyaan pelanggan anda. Laman web yang dibuat dengan SimDif memudahkan bahawa Google menghafal gambaran jelas mengenai perniagaan anda.

Semasa anda menerbitkan laman web anda, Pembantu Pengoptimuman membimbing anda untuk menyelesaikan butiran yang tidak kelihatan tetapi penting.

Ia memerlukan sedikit masa, dan kualiti tertentu, agar laman web dapat dilihat di Google dengan cara yang berguna. Untuk membantu anda lebih jauh, anda boleh menjalankan ujian untuk memeriksa sama ada anda tidak lupa untuk menangani beberapa aspek penting dalam membuat laman web. Lebih baik mengisi metadata di setiap halaman, mempunyai judul di setiap blok, ... Klik terbitkan, periksa senarai, dan ketik anak panah oren: ia akan membawa anda secara langsung ke mana bahagian yang hilang.