Pembangun laman web di iOS

Pembangun laman web di iOS

Menu

iPhone untuk membina laman web Starter percuma

SimDif sangat menyerupai permainan, cukup meneroka aplikasinya dan anda akan cepat memahami bagaimana membuat laman web anda sendiri!

Untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan membuat laman web yang berkualiti, anda boleh melihat menu panduan mini yang mempunyai banyak petunjuk dan petua yang berharga. Naik taraf laman web hanya ke laman Smart atau Pro apabila anda memerlukan ciri tambahan.

SimDif, walaupun dalam versi percuma, menawarkan semua jenis panduan dan sokongan untuk membantu anda menjadi hebat dalam membuat laman web, dengan mudah!

Aplikasi Pembina Laman Web percuma, termasuk hosting percuma dan panduan percuma.

Anda boleh memiliki sehingga 7 halaman dengan laman SimDif Starter. Tidak lama selepas mula menggunakan aplikasi, anda tidak akan menghadapi masalah untuk membina laman web yang dapat difahami oleh pengunjung anda, dan ini akan memberi anda peluang yang lebih baik untuk dilihat di Google, dan mesin carian lain.

Beli dan gunakan nama domain anda sendiri dengan laman web percuma.

Simple Different mencipta penyedia nama domain yang beretika dan bebas
Simple Different mencipta penyedia nama domain yang beretika dan bebas

Berikut adalah penyedia nama domain yang lebih ringkas dan beretika.

SimDif, seperti kebanyakan pembangun laman web, menawarkan laman web anda sebagai sub-domain percuma misalnya dengan ".simdif.com" pada akhir.

Seperti banyak orang, anda mungkin juga ingin mendapatkan nama domain peribadi untuk laman web anda. SimDif menawarkan penyelesaian mudah kepada anda, tepat di dalam penyunting laman web.

Buat laman web Smart di iPhone