Pembangun laman web di iOS

Pembangun laman web di iOS

Menu

Buat laman Pro anda dengan iPhone

Pembina laman web pertama yang membolehkan anda beralih dari telefon ke komputer anda dengan ciri pro yang sama.

Aplikasi Laman Web SimDif mempunyai ciri yang sama persis ketika digunakan pada iPhone, iPad, atau komputer. Hanya ada beberapa perkhidmatan yang mencadangkan ini hari ini di dunia!

Hari ini membuat laman web sebenar tanpa komputer adalah mungkin berkat SimDif.

Laman Pro SimDif merangkumi semua yang anda ada di Starter dan di laman Smart , dan dapat membawa anda lebih jauh lagi dalam pembinaan dan pengurusan kehadiran anda di web.

Contohnya dan antara lain:

• Bentuk hubungan sepenuhnya disesuaikan untuk membantu anda mendapatkan maklumat yang anda mahukan daripada pelanggan anda

• Anda boleh memasang butang PayPal untuk menawarkan penyelesaian pembayaran dalam talian yang selamat.

• Adakah anda ingin mengewangkan lalu lintas yang dihasilkan oleh laman web anda? Sediakan Iklan Google anda sendiri!

Anda boleh menetapkan secara terperinci, aspek grafik di laman web anda dan mengawal penampilannya di komputer dan peranti mudah alih.

Laman SimDif Pro membantu anda menentukan warna anda sendiri. Main dengan ketelusan elemen yang berbeza. Tentukan sudut tab dan halaman anda. Pilih fon untuk setiap jenis tajuk, dan untuk teks utama anda, ... Anda boleh membuat templat grafik unik anda sendiri dengan versi Pro!

SimDif mencipta harga yang berpatutan untuk setiap negara

SimDif mempunyai kaedah unik untuk mengira harganya.

Dengan pembina laman web pendidikan ini, sesiapa sahaja boleh menggunakan telefon, kami percaya bahawa kami telah mencipta sesuatu yang sangat berguna. Untuk menjadikannya tersedia untuk sebanyak mungkin orang, kami membuat SimDif, harga yang berpatutan untuk setiap negara di seluruh dunia.

Setiap negara mempunyai kos sara hidup yang berbeza. Dalam usaha mengimbangi peluang semua orang, kami berpendapat penting untuk membuat harga yang berbeza untuk setiap negara.


Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenainya, anda boleh melayari halaman kami menerangkan Indeks Kuasa Pembelian kami di sini . Dan pautan berikut adalah untuk menunjukkan kepada anda berapa harga SimDif di mana anda berada di dunia.

Menciptakan harga yang berpatutan dan berbeza untuk setiap negara ...
Menciptakan harga yang berpatutan dan berbeza untuk setiap negara ...